Изграждане на търговски площи

Предстоящото изграждане на нови два търговски обекта е част от по-мащабен проект, целящ да превърне пространството в единен търговски комплекс с озеленени части и алеи. Предимствата на местоположението са няколко – непосредствената близост до Неделния пазар и същевременно относителната самостоятелност на обектите с оглед на квадратури и разпределения. Освен прилежащите паркоместа към самите търговски обекти в съседство се намира и обширен платен паркинг за максимално удобство на клиентите на комплекса. Изцяло съобразени с специфичните нужди на търговията на едро, сградите представляват единство между складова база и шоурум, обградени от просторни и облагородени околни пространства.

Сградите се предвижда да са едноетажни с метална конструкция и хармонизиращо фасадно оформление. Ще са свързани с вече изградените такива посредством алеи от щампиран бетон и озеленени подходящо.

 

 

За проекта

Изграждане на магазини 1 400.00 м2, като допълнение на вече съществуващ търговски комплекс, находящ се на адрес гр. Димитровград, ул. Петър Парапанов №12-14

  • Проектиране
  • Строителство