Проектиране

Изграждане на метално хале

1024 680 admin

Изграждане на метално хале

Направа на офисна и складова част към него. Проектиране и изграждане на всички видиве инсталации-канализационна, ВиК, електро, пожарна безопасност, контрол на достъпа и др. Направа на ограда, плъзгащи се 14м.портали и цялостна вертикална планировка.

 

 

Реконструкция на съществуващ обект

1024 705 admin

Преустройство на складова база в търговски обекти

Реконструкция на стара сграда, включваща вътрешни преустройства и подобрения, промяна на разпределението и добавянето на санитарни помещения. Изцяло нови изолации, мазилки, подови и покривни покрития, подмяна на дограма и фасадно оформление. Подменени са изцяло всички сградни инсталации и са изградени нови такива с оглед на съвременните нужди за експлоатация и комфорт на ползователите. Сградата е разделена на по-малки търговски помещения, всеки с отделен санитарен възел и обособено помещение за офис или почивка на персонала.

Много голямо внимание е отделено на околните пространства – изцяло е подменена настилката около самата сграда с оцветен щампован бетон, изградени са мяста за отдих и почивка с подходящо озеленяване и дори задната фасада е с интересно цветово решение – всичко това с цел комфорт не само на ползователите на самите помещения, но и на техните клиенти и дори на минувачите и живущите с квартала.

 

Паркконтрасти Резидънс

1024 768 admin

Изграждане на жилищна сграда с подземен паркинг Паркконтрасти Резидънс

Сградата е изпълнена от монолитен конструктивен скелет – безгредова конструкция с носещи стоманобетонни шайби и колони с зидария от решетъчни керамични тухли. Съобразена е с последните изисквания за проектиране в сеизмични райони – IX степен по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник за региона. Сградата е изпълнена с топлоизолация от експандиран полистирен,с вентилируема окачена фасадна система. Дохграмата е ПВЦ, петкамерна с нискоемисионно стъкло.

Апартаментите са с различна конфигурация и площ. Конструкцията позволява промяна в планировъчното решение, обединяване и преустройство на пространствата.

Специално внимание е обърнато на оформлението около самата сграда, изпълнено като пешеходна зона с подходящо озеленяване и възможност за 15 надземни паркоместа.

Като цяло сградата се отличава с атрактивна и модерна фасада и е един от първите съвременно проектирани и изпълнени жилищни комплекса в града. Наложила се е като предпочитано място за живеене за семейства с модерен и динамичен начин на живот, осигурявайки им комфорта и гъвкавостта, от които имат нужда.

 

Изграждане на търговски площи

1024 678 admin

Изграждане на търговски площи

Предстоящото изграждане на нови два търговски обекта е част от по-мащабен проект, целящ да превърне пространството в единен търговски комплекс с озеленени части и алеи. Предимствата на местоположението са няколко – непосредствената близост до Неделния пазар и същевременно относителната самостоятелност на обектите с оглед на квадратури и разпределения. Освен прилежащите паркоместа към самите търговски обекти в съседство се намира и обширен платен паркинг за максимално удобство на клиентите на комплекса. Изцяло съобразени с специфичните нужди на търговията на едро, сградите представляват единство между складова база и шоурум, обградени от просторни и облагородени околни пространства.

Сградите се предвижда да са едноетажни с метална конструкция и хармонизиращо фасадно оформление. Ще са свързани с вече изградените такива посредством алеи от щампиран бетон и озеленени подходящо.